Pui de tara cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Rocsi in Slow Cooker, 6 Sep 2015 | 7395 vizualizari

 

Pui de tara, pregatit la foc lent, cu muuulte legume, a rezultat o bunatate. Si-a facut tare bine datoria si de aceasta data slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 gogosar
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 ardei galben
  • 1/2 ardei portocaliu
  • 1 rosie mare de gradina
  • 250 gr rosii decojite in suc propriu
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 3 crengute marar verde
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui de tara cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Puiul il parlim pe flacara aragazului bine de puf. Il portionam si il spalam bine. Curatam ceapa, o tocam, decojim morcovul, il facem rondele. Toate tipurile de ardei le curatam de seminte, le taiem fasii mai mari. Decojim rosia, o facem cuburi, rosiile decojite le tocam marunt.

Punem puiul in vasul slow cooker-ului Crock-Pot Digital 4,7 l ceapa, morcovul si restul legumelor. Amestecam toate ingredientele, presaram sare, piper si rupem dafinul bucatele.

Punem apa cat sa cuprindem toate ingredientele, acoperim cu capacul. Conectam aparatul Crock-Pot la curent, setam modul High si un timp de 4 ore si jumatate. Cand preparatul este aproape de finalul timpului, cam cu 10 minute inainte, verificam sa fie pregatita carnea, adaugam mararul verde tocat. Daca simtiti ca nu este bine facuta carnea, mai dati 30-60 de minute, la mine nu a mai fost necesar. Cand este gata, deconectam aparatul de la curent. Presaram patrunjel verde deasupra, servim. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui de tara cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-Pot